Susila Dharma

De eerste internationale dochterorganisatie van de World Subud Association was Susila Dharma International Association (SDIA). Het is een wereldwijd netwerk met als leden momenteel 23 nationale Susila Dharma organisaties, waaronder Susila Dharma Nederland, en 47 ontwikkelingsprojecten.

SDIA is een organisatie, die haar leden helpt bij het opzetten en uitvoeren van welzijns- of ontwikkelingssamenwerkingsprojecten. SDIA is gelieerd aan de ECOSOC (Economic and Social Council) van de Verenigde Naties.
Zie www.susiladharma.org en ook de electronische nieuwsbrief.

Nederland 
Stichting Susila Dharma Nederland is een onafhankelijk stichting, opgericht door leden van de Vereniging Subud, als een manier om gestalte te geven aan hun betrokkenheid bij de samenleving.

Susila Dharma projecten zijn initiatieven die bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van het menselijk bestaan in een bepaalde regio.
Daarbij gaat het vooral om voorzieningen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en sociaal-economische veranderingen. Momenteel werkt SD Nederland voornamelijk samen met projecten in India, Indonesië en Afrika, maar zoekt ook samenwerking met projecten in eigen land.
Voor meer informatie over de projecten en hoe u die kunt steunen, alsmede het jaarverslag 2020 en het laatste nieuws, bezoekt u onze website:  http://www.susiladharma,nl

Voor een uitgebreid verslag van alle projecten waaraan Stichting Susila Dharma Nederland in het afgelopen jaar 2021 heeft meegewerkt zie het verslag op de website: http://www.susiladharma.nl/nieuws/

Met vriendelijke groet,
Corian Hugenholtz – voorzitter

kaart apr 014